Laatste ronde F1 Tarmac Series 2015

Beste stockcar F1 rijder,

Zoals de meesten van jullie wel weten rijden we ieder jaar weer een apart kampioenschap op de asfalt banen in Nederland de zgn. F1 Tarmac Series. Ook dit jaar tellen de wedstrijden van maart t/m 18 oktober 2015 op het circuit van Raceway Venray en het Midland circuit in Lelystad mee voor het puntenkampioenschap F1 Tarmac Series 2015. Dat houdt dus in dat aanstaande zondag de laatste punten te verdienen zijn voor de F1 Tarmac Series. Wij zijn de volgende sponsoren erg dankbaar dat zij weer een mooie prijzenpot hebben gevuld:

Midland circuit
Raceway Venray
Big Deal Racing
Esbro
FWJ Racing
keijzer auto’s
Kirkey
American racer
Ruud Hagens
Simpson
Stockcar Makelaar

Sponsoren kunnen zich nog altijd aanmelden!

Er zijn prijzen voor de top 3 in het F1 Tarmac Series 2015 klassement maar ook voor de 3 besten in de kleuren daken (rood, blauw, geel en wit). De winnaar mag weer een jaar lang het zilveren dak voeren (spoiler wordt gesponsord door FWJ Racing). De definitieve verdeling van de prijzenpot wordt volgende week bekend gemaakt. De winnaars krijgen persoonlijk bericht voor de prijsuitreiking.

Voor alle duidelijkheid, de Open NK Finale race telt niet mee voor het klassement. Voor de spelregels neem een kijkje op de BriSCA NL website zie http://www.brisca-nl.com kijk vervolgens bij Nieuws bericht 06-05-2015 Procedure en reglement F1 Tarmac Series 2015 versie 1.0

In de bijlage vinden jullie de tussenstand van de F1 Tarmac Series 2015

Met vriendelijke groeten,

Organisatie F1 Tarmac Series 2015
Henri, Arjan, Arie, Jack, Frans en Marielle