Tarmac Series Stockcar F1 round 3: 17 april Lelystad

Zondag 17 april a.s. staat de derde ronde van de Tarmac Series Stockcar F1 op de race agenda. Voor de tweede keer gaan de heren coureurs de strijd aan op het Midland circuit. De opening ’s wedstrijd in Lelystad trok zestien deelnemers, de tweede wedstrijd in Venray was al goed voor achttien deelnemers, gaan we deze stijgende lijn voortzetten? De kans is groot want voor vele coureurs begon het seizoen net iets te vroeg. Enorm verassend was de winnaar van de eerste finale , Ron Kroonder, hij liet zien dat hij nog steeds weet hoe het spel gespeeld wordt.. Tijdens de tweede wedstrijd op Raceway Venray was Sjeng Smidt de te kloppen man. Krijgen we een nieuwe finale winnaar of zetten deze twee mannen hun zegetocht voort. Er word nog wat verwacht van onder andere de huidige Tarmac series kampioen, Geert Jan Keijzer, die zeker voor drie kampioenschappen op rij gaat om zijn zilver dak te behouden. Maar ook de huidige Nederlands kampioen ligt op de loer. En wat te denken van Roy Maessen die erg sterk uit de winter slaap kwam. Er word komende zondag wederom vuurwerk verwacht op de baan, want naast de punten voor de Tarmac Series word er ook gestreden voor een plekje op de stardgrid van het Wereld kampioenschap Stockcar F1 in Coventry en natuurlijk het NOV Lelystad baankampioenschap. Beleef de spanning in de Tarmac Series Stockcar F1 van dichtbij, zondag a.s. op het Midland circuit in Lelystad. Trailer:

Al het nieuws vind je op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/DTSFormula1/ persbericht: DSMG Dutch Stockcar Media Group.